ONZE DIENSTEN

Personenvervoer

Voor personenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Voor welke gelegenheid dan ook, wij staan 24/7 klaar om u naar uw bestemming te brengen.

Zakelijk vervoer

Geheel in luxe en comfort wordt u naar uw zakelijke afspraken gebracht. Hierbij is er een mogelijkheid tot het maken van vaste prijsafspraken.

Luchthavenvervoer

Wij rijden naar alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Wij zorgen ervoor dat u op tijd wordt opgehaald en op tijd arriveert op het gewenste luchthaven. Voor luchthavenvervoer zijn er speciale prijzen mogelijk.

Privéchauffeur

Wilt u in uw eigen auto worden vervoerd door een professionele chauffeur? Dit is bij ons mogelijk. Hiervoor rekenen wij een vast uurtarief.

Dubbele chauffeur

Kunt u na een avondje stappen niet meer in uw eigen auto rijden? Wij zorgen ervoor dat u met de taxi wordt opgehaald en een chauffeur uw auto veilig naar huis rijdt.

Schoolvervoer

Wij zorgen ervoor dat uw kind elke dag veilig naar school wordt gebracht. Voor dit soort vervoer hoeft u zelf alleen de aanvraag te doen en wij handelen het af met de desbetreffende instelling.